Contact

Contact

Heeft u vragen, stuur dan een mailbericht naar info@jouwmomenten.nl of stuur ons een whatsapp bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Whatsapp ons, klik hier

Adres: Deweverstraat 14 Nuth – Limburg.

 

Verzending, levertermijn en retour

Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Indien u de orderbevestiging niet binnen 12 uur na bevestiging van de bestelling heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Bij het plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Bestellingen binnen Europa worden verzonden. Flowerboxen met verse bloemen worden binnen een straal van 25 km rondom Heerlen bezorgd.

Verzendkosten bedragen 9,95 binnen Nederland. Buiten Nederland 14,95. In overleg kunt u de flowerbox ook komen afhalen.

Bestelling geplaatst? Gelieve rekening te houden met een levertijd tussen de 5 en de 9 werkdagen, nadat u een bestelling heeft geplaatst. In het weekend en tijdens feestdagen gelieve rekening te houden met een langere levertijd. U ontvangt een verzendbericht als de bestelling door ons is verzonden.

Bepaal vooraf de kleurkeuze. De kleurkeuze kan na het bestellen en dus het vervaardigen van de flowerbox niet meer gewijzigd worden. Dit, omdat alles maat- en handwerk is. Kleur-retouren worden dan ook niet geaccepteerd.

Opgelet: De boodschap op de ballon kan worden aangepast naar wens. Dan gaat het om de naam, de leeftijd en de tekst op de ballon. Geef dit aan ons door als u gaat afrekenen in de shop. Of stuur ons gerust een bericht via de mail of whatsapp als er vragen zijn.

Jouw Momenten Flowerboxen