Onze rozen

Onze rozen

Rozen zijn om te geven, om te koesteren en om te aanschouwen. Haal de luxe geconserveerde rozen in huis of geef rozen cadeau. Ze zijn een lang leven beschoren, ze gaan namelijk circa 1 tot 3 jaar mee. We hebben ze in verschillende kleurtinten en bieden alleen de hoogste kwaliteit rozen aan. 

Onze mooie houdbare geconserveerde rozen zijn perfect als er iets te vieren is en voor speciale momenten… Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor hem of haar? Geef één van onze flowerbox met rozen cadeau. 

Onze luxe rozen zijn: 

  • Van zeer luxe kwaliteit.
  • Zeer lang houdbaar, circa 1 – 3 jaar.
  • Kleurvast (zet ze niet in het zonlicht).
  • Longlife rozen en zijn prachtig, deskundig geconserveerd.
  • In vier tinten verkrijgbaar.

Jouw momenten wil je vasthouden, koesteren en in je hart meedragen. Wil je iemand eens écht verwennen en verrassen of in de ‘bloemetjes’ zetten? Wil je een moment ‘sharen’ en bij je dragen? Of het nu voor een jubileum, babyshower, huwelijksaanzoek, verjaardag of Valentijn is…  Jouw Momenten creëert de mooiste flowerboxen voor iedere gelegenheid. Het mooie is dat al onze boxen met de hand en geheel op maat worden vervaardigd. Op en top vakwerk dus. Klik hier en ga meteen naar onze webshop. Heb je een exclusief of een apart verzoek? Ook dat kunnen wij verzorgen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

“Extreme beautifull roses with a lots of love…”