Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren / Voorwaarden retourneren

Voor het laatst gewijzigd op: 01-09-2021

De producten van Jouw Momenten worden altijd vervaardigd op basis van onze klant voorkeuren. Ieder product is immers uniek. Om deze reden, is het helaas niet mogelijk om een ontvangen product te retourneren. wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Is er iets mis met jouw product, dan zullen wij uiteraard samen met jou naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval, of voor verdere informatie omtrent retourneringen, contact op met onze klantenservice en mail naar info@jouwmomenten.nl
De flowerboxen en inhoud kunnen enigszins afwijken van de foto’s omdat de dozen handgemaakt zijn en er over het jaar genomen andere bloemen in verwerkt worden. Voor de flowerboxen is retourneren niet mogelijk omdat deze aan bederf onderhevig zijn. Klachtafhandeling met betrekking tot het geleverde product vindt enkel en alleen plaats als er op de dag van ontvangst uw verhaal inclusief minimaal 4 van weerszijden gemaakte foto’s en toelichting per mail worden verstuurd naar ons.

Opgelet: Productiefouten dienen direct na ontvangst gemeld te worden. Neem daarom direct contact met ons op. Vermeld hierbij jouw ordernummer en stuur altijd een foto van het product mee, zodat wij jou zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Wij zijn jou graag van dienst.