Werkwijze

Werkwijze Jouw Momenten

Jouw Momenten is in 2020 gestart met de flowerboxen en ballonboxen. Gevulde en ongevulde boxen met rozen en ballonnen en gepersonifieerde kaartjes en labels kun je bij ons bestellen. We staan bekend om onze precisie, fijnste finesse, creativiteit en unieke gifts. Daarnaast zijn de rozen die we gebruiken speciaal geprepareerd zodat ze heel lang houdbaar zijn. Ze hebben ook geen water nodig, ze blijven compleet intact. De gifts zijn met de grootste zorg uitgezocht en voor ieder moment hebben we passende cadeaus. Wil je zelf cadeaus aan een flowerbox toevoegen? Ook dat kan. Dan bestel je eenvoudig een ongevulde box en je voorziet deze zelf van cadeaus.
De verschillende boxen zijn te bestellen via onze webshop, klik hier.

Jouw Momenten Flowerbox / giftbox
​Een uniek cadeau voor ieder moment, bijvoorbeeld voor jubilea, verjaardagen, moederdag, vaderdag, Kerstmis, huwelijken of omdat je het leven wilt vieren. Wanneer de cadeaus zijn uitgepakt, blijft de flowerbox over. Uniek en heel lang houdbaar. Iedere flowerbox of ballonbox wordt speciaal gelabeld en het naamkaartje wordt op maat gedrukt. Omdat iedere box maatwerk is, vragen we om een paar dagen van tevoren te bestellen. Dan weten we zeker dat de box op tijd verstuurd kan worden. Natuurlijk mag de box ook worden afgehaald. ­

De bezorgkosten zijn 10,95 per flowerbox of ballonbox (14,95 buiten Nederland). Wil je de flowerbox of ballonbox bij ons komen afhalen, dan komen er geen extra kosten bij.

Opgelet: een box graag zo spoedig mogelijk bestellen, dit i.v.m. het personaliseren van de box, maatwerk en verzending. Hebben we een paar dagen de tijd, dan weten we dat het altijd stipt aankomt.

Zijn er vragen, stel ze ons gerust. Stuur een mailbericht naar